Zakelijk bestellen op rekening

Bestelt u bij Easy Ergonomics BV als ondernemer, instelling of overheid, dan kunt u bij ons op rekening bestellen. Wij hanteren voor zakelijke klanten een betalingstermijn van 30 dagen, na factuurdatum.  Een bestelling plaatsen “op rekening” doet u heel eenvoudig via onze website.  Voor alle bestellingen op rekening wordt een controle uitgevoerd naar uw kredietwaardigheid. Indien nodig kunnen wij u vragen op een andere manier te betalen. Nadat wij uw gegevens gecontroleerd hebben, sturen wij u de producten toe inclusief een factuur met een betalingstermijn van 30 dagen.

Wilt u zakelijk op rekening bestellen via de website, volgt u dan s.v.p. de volgende stappen: 

 1. Plaats product(en) In winkelwagen

 2. Ga Naar kassa en afrekenen

 3. Ga vervolgens naar Doorgaan naar Kassa

 4. Vervolgens komt u op de pagina Bestelling Afronden.

  Stap 1:   Factuuradres: Wilt u een ordernummer/inkoopreferentie op uw factuur, vul deze dan als eerste in. Dit is geen verplicht veld.
  Vervolgens kiest u de juiste rechtsvorm in het veld Type organisatie.

  Daarna vult u verder uw bedrijfsgegevens (en BTW nummer) in.

  Heeft u een apart emailadres om facturen te ontvangen, vult u dit emailadres dan in bij het veld Factuur E-mailadres. U ontvangt dan de factuur voor uw bestelling op dit emailadres. Tevens wordt een geprinte factuur toegevoegd aan het pakket met uw bestelling.         

 5. Stap 2: Verzending door GLS Express wordt automatisch gekozen.

 6. Stap 3: Kies voor de betaalmethode Op rekening 

 7. Stap 4: Controleer vervolgens uw bestelling en voer in het opmerkingenveld eventuele opmerkingen of een toelichting in.

 8. Lees de Algemene Voorwaarden door en zet het vinkje aan. Door het aanvinken van de algemene voorwaarden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden die worden gesteld door Easy Ergonomics BV

 9. Klik vervolgens op Plaats uw bestelling

 10. U ontvangt uw bestelling met een factuur welke u binnen de aangegeven betalingstermijn dient te voldoen. De factuur wordt per email verzonden en tevens toegevoegd aan uw pakket met uw bestelling

Voordelen van zakelijk op rekening bestellen:

 • Ontvang uw bestelling en betaal pas later!
 • Voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via info@easy-ergonomics.be of per telefoon via +31-413-230000