ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Kabelmanagement

Werk kabels op uw werkplek netjes weg door gebruik te maken van een kabelmanagement product. Staat uw computerwerkplek vol met apparaten als monitoren, toetsenborden, muizen en telefoons? Kabels van apparatuur kan chaos veroorzaken op en onder uw bureau en kan daarnaast bovendien gevaarlijk zijn. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor.

Easy Ergonomics heeft een uitgebreid assortiment kabel management producten. Tevens bieden wij de mogelijkheid om op projectbasis uw totale werkplekken te analyseren en te voorzien van kabelmanagementsystemen. Kabelmanagement systemen zorgen voor een veilige en opgeruimde werkplek.

In deze categorie vindt u o.a.:

  • Evoline Modules
  • Kabelmanagement starterspakketten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kabelslurf, kabelgrip of kabelspiraal kopen

Kabelslurven  zijn zeer eenvoudig in gebruik en snel te installeren. Uw kabels lopen door de slurf en zijn netjes weggewerkt. Er zijn kabelslurven in diverse vormen en kleuren. 

U kunt uw computerkabels, internetkabels, telefoonsnoeren ook netjes via de kabelgrip  wegwerken. De kabelgrip is eenvoudig te monteren onder uw bureaublad en ideaal voor het ordenen van kabels.

Daarnaast bieden wij kabelspiralen aan. De kabelspiraal  is zeer eenvoudig in gebruik en binnen enkele seconden te installeren. Uitermate geschikt voor zit-sta werkplekken doordat de kabelspiraal kan uitrekken tot 140 cm.

 

Elektrificatie modules

In deze groep vindt u elektrificatie modules  van diverse merken. Een elektrificatie module is niet alleen praktisch doordat meerdere apparaten energie en/of data kunnen betrekken vanuit dezelfde bron, maar het is ook een verfraaiing van de werkplek door de stijlvolle vormgeving.