Bestellen & Betalen

Bestellen

U kunt bij Easy Ergonomics op de volgende manieren bestellen. Wij hebben de bestelprocedure voor u zo "easy" mogelijk gemaakt. U hoeft slechts enkele gegevens in te voeren om een account aan te maken of u kunt zelfs bestellen zonder een account aan te maken. Wij geven de voorkeur aan bestellingen via onze website voor een efficiënte afhandeling en spoedige verzending van uw bestelling.

Het is mogelijk om te bestellen via de volgende manieren:

Bestelnummer op uw factuur

Wilt u als bedrijf of instelling uw eigen bestelnummer op uw factuur, dan kunt u dit tijdens het bestelproces aangeven.

Orderbevestiging

Tijdens het bestelproces wordt gevraagd naar uw emailadres. Naar dit emailadres zal een orderbevestiging van uw bestelling gestuurd worden. Ontvangt u binnen 10 minuten geen orderbevestiging, neemt u dan s.v.p. contact op via info@easy-ergonomics.nl.

Wijziging of annuleren

Wijziging of annulering van uw bestelling is geen probleem en kunt u eenvoudig opgeven per email info@easy-ergonomics.nl of door te bellen met onze klantenservice +31-413-230000. Echter, zodra we uw bestelling verzonden hebben is dit helaas niet meer mogelijk. U kunt nog wel het pakket weigeren aan de deur, waardoor het pakket automatisch aan ons geretourneerd wordt.

Betalen

U kunt bij Easy Ergonomics gebruik maken van de volgende betalingsmethoden:

iDEAL

iDEAL is een gezamenlijke standaard voor internetbetalingen van ABN AMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers. Om uw internet-aankopen te betalen klikt u op het iDEAL-icoon en selecteert u uw bank uit een uitklapmenu. Vervolgens verschijnt er een pop-up, met daarin een inlogscherm van uw eigen bank. De uiteindelijke betaling verloopt hetzelfde als bij internetbankieren. Na het betalen keert u terug naar de website om de bestelling af te ronden.

Voordelen:

 • Veilig en gemakkelijk online betalen in je eigen internet betaalomgeving
 • Voor 16.00 uur besteld, de  volgende werkdag in huis (mits voorradig)

Kopen op rekening (alleen bedrijven, overheid, instellingen)

Deze optie is alleen beschikbaar voor bedrijven, overheden en instellingen onder voorbehoud van goedkeuring.  U ontvangt uw bestelling met een factuur welke u binnen de aangegeven betalingstermijn dient te voldoen. Bij uw bestelling dient u uw volledige juridische naam (en KvK nummer) in te vullen. Bestellingen op rekening worden altijd onderworpen een creditcheck. Indien de creditcheck onvoldoende kredietwaardigheid aangeeft, kunnen wij u vragen om op een andere manier te betalen. Onze klantenservice zal dan contact met u opnemen.

Voordelen:

 • Ontvang uw bestelling en betaal pas later!
 • Voor 16.00 uur besteld, de  volgende werkdag in huis (mits voorradig)

Vooruitbetalen

Bij betaling vooraf maakt u van tevoren het bedrag over op ons bankrekeningnummer. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, verzenden wij uw pakket. Een vooruitbetaling per bank kan langer duren i.v.m. de verwerkingstijd bij de bank. Daarom geven wij de voorkeur aan een online betaling zoals iDEAL. Wij kunnen uw bestelling dan sneller verzenden. Wilt u toch per vooruitbetaling per bank betalen, dan dient u het factuurbedrag aan ons over te maken onder vermelding van het ordernummer van uw bestelling op het aangegeven bankrekeningnummer in uw bevestiging.

Creditcard

Wij accepteren de volgende creditcards:

 • Visa
 • Mastercard

Voordelen:

 • Veilig en gemakkelijk online betalen
 • Voor 16.00 uur besteld, de  volgende werkdag in huis (mits voorradig)
 • Geen extra kosten voor het gebruik van uw creditcard

PayPal

PayPal is een veilige manier om online te betalen. Gerenommeerde tools voor fraudebescherming en de mogelijkheid te betalen zonder uw financiële informatie door te geven aan webwinkels verlagen de risico's. Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard.

Voordelen:

 • Veilig en gemakkelijk online betalen via uw eigen PayPal account
 • Voor 16.00 uur besteld, de  volgende werkdag in huis (mits voorradig)
 • Geen extra kosten voor het gebruik van PayPal

Mr. Cash (alleen België)

Klanten uit België kunnen via Mister Cash op een veilige manier elektronische betalingen regelen wanneer je bankiert bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK. Kies in het bestelscherm de optie Mister Cash waarna het kaartnummer en vervaldatum van je betaalpas moeten worden ingevoerd. Op basis van dit nummer kom je terecht op een scherm van je eigen bank. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en om aan te melden via de onlinebeveiligingsmodule die je van je bank hebt ontvangen.

Voordelen:

 • Veilig en gemakkelijk online betalen via uw eigen internet betaalomgeving
 • Voor 16.00 uur besteld, de  volgende werkdag in huis (mits voorradig)
 • Geen extra kosten voor het gebruik van Mr. Cash