Over Ons

Easy Ergonomics – the easy way of working!

Easy Ergonomics is gespecialiseerd in de levering van ergonomische producten voor de computerwerkplek aan zowel de zakelijke als de particuliere consument. In ons ruime assortiment vindt u onder andere ergonomische muizen , ergonomische (mini-) toetsenborden , documenthouders , laptopstandaarden , monitorarmen  en CPU-houders . Kortom, vele verschillende ergonomische producten om uw computerwerkplek  te verbeteren, de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen.

Onze missie

Easy Ergonomics is een betrouwbare leverancier met een ruim assortiment ergonomische producten voor de computerwerkplek. Wij stellen de klant centraal. Elke dag staan wij klaar voor onze klanten en  zoeken wij samen naar de juiste oplossing voor ergonomische problemen in de computerwerkomgeving. Wij willen ervoor zorgen dat u en uw collega’s gezonder, prettiger en efficiënter kunnen werken.

Het zeer hoge serviceniveau staat centraal bij Easy Ergonomics, wat zich vertaald in deskundig advies, snel antwoord op uw vragen, de mogelijkheid om geselecteerde producten vrijblijvend te testen, een uitgebreid assortiment en een gunstige prijs.

“Een ergonomische werkplek voor elke computergebruiker”

Een goed ergonomisch ingerichte computerwerkplek voor iedere computergebruiker, dat is waar wij, als Easy Ergonomics, naar streven. Uit onderzoek, eigen ervaring en ervaringen van onze klanten blijkt dat er op een computerwerkplek, die op ergonomisch gebied aan de medewerkers aangepast is, veel gezonder, prettiger en efficiënter gewerkt wordt. Het ziekteverzuim zal teruggedrongen worden en de arbeidsproductiviteit zal stijgen. Door onze visie te handhaven bij alle klanten, nieuw en bestaand, groot en klein, wil Easy Ergonomics bekend staan als een betrouwbare en deskundige leverancier in zijn vakgebied.