ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Over ons

Easy Ergonomics – the easy way of working!

Wij hebben alles in huis om uw kantoorwerkplek ergonomisch in te richten! Een zeer uitgebreid assortiment aan ergonomische producten, zit-sta tafels, bureaustoelen, wij leveren gratis (vanaf €25,- ex BTW) én razendsnel. Wij zijn specialist sinds 2009 en hebben bijna elke vraag al eens gehoord. U kunt er vanuit gaan dat wij bijna altijd een oplossing hebben. Dus neem gerust contact met ons op voor advies. Neem contact op om uw vraag te stellen!

Goed advies

Advies vinden we erg belangrijk, daarom helpen we u op basis van uw situatie en behoefte.

Ons doel is om u te helpen om: 

  • klachtenvrij te werken;
  • uw ziekteverzuim te verlagen;
  • uw arbeidsproductiviteit te verhogen. 

Wij kijken hierbij heel goed naar uw klacht en matchen dit met de best mogelijke oplossing. Wij proberen u niet het duurste product te verkopen, maar zoeken naar de juiste oplossing. Als dit met een goedkoper product kan, prima toch?

Op maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar van 9:00 – 17:00 uur op +31-413-230000

We proberen uw mail op werkdagen binnen 2 uur te beantwoorden en via chat krijgt u direct antwoord (mits er een medewerker beschikbaar is).

100.000+ Tevreden klanten

Sinds 2009 hebben wij een goede reputatie opgebouwd bij onze vele klanten. Reeds 100.000+ klanten gingen u voor. De grote tevredenheid van onze klanten is terug te zien in de zeer hoge score die wij ontvangen in de geschreven reviews, namelijk een gemiddeld cijfer van een 9,1 via de onafhankelijke beoordelingssite Feedbackcompany ! Hier zijn wij uiteraard erg trots op en dat maakt ons werk zo leuk. Wij helpen dagelijks mensen om klachtenvrij te werken!

Waarom kopen onze klanten graag bij ons?

  • Uitgebreid assortiment
  • Snelle levertijden
  • Scherpe prijzen
  • Vriendelijke medewerkers
  • Deskundig advies
  • 30 dagen proefplaatsing van onze producten
  • Betaling op rekening voor bedrijven

Feedback Company

Feedback Company


30 dagen proefplaatsing

Geen enkel mens is hetzelfde. Dit merken wij elke dag weer. Het is daarom niet altijd mogelijk om meteen het perfecte product te adviseren voor onze klanten. Een ergonomische muis bijvoorbeeld, is erg “persoonlijk”.  De ene persoon vindt een bepaalde muis erg fijn, terwijl de ander diezelfde muis als erg onprettig ervaart. Daarom werken wij vaak met een proefplaatsing, zodat u zelf kunt ervaren of een product wel of niet goed bevalt en uw klachten verlicht. Want daar doen wij het voor: U helpen bij uw klachten!

Kortgezegd houdt een 30 dagen proefplaatsing in dat u, na advies, een aantal producten in uw eigen werkomgeving mag uitproberen. Bevallen de producten niet, dan mogen deze weer retour gestuurd worden.  Meer lezen over onze proefplaatsing, bekijk dan deze pagina: kosteloze proefplaatsing.

Ons assortiment

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? 

Contactgegevens

Easy Ergonomics BV
Fruitgaard 74
5406DN Uden
Nederland

Telefoon: +31-413-230000 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot  17.00 uur)
E-mail: info@easy-ergonomics.nl

Kamer van Koophandel: 57276595
BTW nummer: NL852512703B0