ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Documenthouder

Wanneer u veel met documenten werkt, adviseren wij u om gebruik te maken van een documenthouderDoor gebruik te maken van een documenthouder tussen de monitor en het toetsenbord, ontstaat er een betere houding van het bovenlichaam en het hoofd. Hierdoor worden nek en schouders minder belast doordat veel draaien van en naar het beeldscherm niet meer nodig is. O.a. hoofdpijnklachten kunnen hierdoor voorkomen worden. 

Een documenthouder is stevig genoeg om meerdere documenten, boeken en ordners op te plaatsen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Voordelen ergonomische documenthouder

Het lezen van documenten op computerwerkplek gebeurt vaak op een verkeerde manier.  Vaak wordt de nek en rug gedraaid om documenten te kunnen lezen, wat kan leiden tot nek- of schouderpijn. Door gebruik te maken van een documenthouder of concepthouder kunt u deze klachten voorkomen of verminderen. 

Een documenthouder wordt tussen het toetsenbord en beeldscherm geplaatst. De nek en rug hoeven niet onnodig worden gedraaid en de lichamelijke belasting neemt sterk af. Daarnaast zal u minder last krijgen van vermoeide ogen en hoofdpijn, doordat de kijkafstand wordt verkleind en u in 1 lijn werkt. Tevens is uw papierwerk beter georganiseerd, waardoor u meer tijd zal besparen en dus efficiënter zal werken.

 

Advies?

Ook geïnteresseerd in een ergonomische werkplek? Bekijk dan ook eens onze monitorstandaardsergonomische toetsenborden  en ergonomische muizen

 

Bent u op zoek naar een documenthouder voor de mobiele werkplek? Bekijk dan onze laptopstandaards met geïntegreerde documenthouder in de categorie Laptopstandaard .