ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Verticale muis

Een verticale muis of Ergonomische Muis  kan klachten die kunnen worden veroorzaakt door een traditionele computermuis eenvoudig voorkomen of verminderen. Langdurig werken met een traditionele computermuis kan leiden tot pijn en klachten in schouders, onderarmen en handen. Het gebruik van een verticale muis kan deze klachten tegengaan en leidt tot meer comfort. Bekijk hier onze verticale muizen .

Om het maximale voordeel uit het gebruik van een vertical mouse te halen, adviseren wij om deze te combineren met een Mini Toetsenbord .

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat zijn de voordelen van een verticale muis?

Bij verticale muizen zoals de Evoluent Muis of Easy Feel Mouse  houdt u de muis vast in een handshake positie. Een verticale ergonomische muis verlaagt de spierspanning door een natuurlijke hand houding. Door de verticale positie worden de onderarm en pols in een neutrale positie geplaatst, waardoor spierspanning in uw onderarm afneem. Klachten aan uw pols, arm en schouders kunnen hierdoor worden verminderd, verholpen of zelfs voorkomen. Een vertical mouse lijkt daarnaast erg op de traditionele muis en heeft daardoor een korte gewenningstijd.

Juiste maat verticale muis kiezen

Bij het kiezen van een verticale muis is het belangrijk dat u de juiste maat kiest. De verticale muis dient bij uw handgrootte te passen, zodat de muis lekker in de hand ligt en genoeg ondersteuning biedt aan de handpalm en de vingers. Op die manier kan de hand ontspannen op de muis rusten. Bij iedere muis leggen wij uit hoe u de juiste maat kiest en of de muis geschikt is voor uw hand. Twijfelt u over de juiste maat? Wij beden de mogelijkheid tot een proefplaatsing, zodat u de vertikale muis 21 dagen vrijblijvend kunt uitproberen.

Ergonomische werkplek met Easy Ergonomics

Een werkplek ergonomisch inrichten betekent dat deze zodanig is ontworpen en ingericht dat u als gebruiker effectief en efficiënt uw werkzaamheden kan uitvoeren. Iedere gebruiker is anders en heeft andere wensen en eisen. Bij Easy Ergonomics staat de gebruiker altijd centraal.  Wilt u uw computerwerk ergonomisch inrichten? Laat u adviseren door onze adviseurs en bekijk alvast ons complete assortiment ergonomische producten. Van ergonomische bureaustoel tot muismat, van ergonomische muis tot zit-sta tafel; Easy Ergonomics heeft alles in huis.