ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Evoluent

De Evoluent Muis is een verticale muis die erg op de traditionele muis lijkt, alleen dan een kwart slag gedraaid. Deze ergonomische muis is erg comfortabel in gebruik. De gewenningstijd voor het gebruik van deze muis is dan ook zeer kort.

Bij een verticale muis blijven de pols en de onderarm in een neutrale positie. De verticale muizen van Evoluent kunnen bestaande klachten door overbelasting verminderen en klachten voorkomen.

Uitvinding van de Evoluent Muis

De uitvinder van de Evoluent muis, Jack Lo, kampte jaren met ongemak door het gebruik van een traditionele muis. Dit leidde in 1994 tot de uitvinding van de revolutionaire ergonomische Evoluent Muis . Zijn uitvinding was de eerste muis die de hand ondersteund in een volledig handdruk positie, waardoor de pols en onderarm in een neutrale positie blijven. De ‘handshake-greep’ was uitgevonden.

De eerste Evoluent Muis kwam uiteindelijk  eind 2002 op de markt. Steeds weer verbeteringen aan het design hebben nu tot de 4e generatie Evoluent Verticale muis geleid. De Evoluent Muis staat bekend om hun ergonomische ontwerp, de hoge kwaliteit, de eenvoud in het gebruik en het fraaie design.

Waarom een Evoluent verticale muis?

De Evoluent Muis zorgt, naast het verlagen van de spierspanning, tot een verhoogd comfortgevoel en een goede controle over de muisbewegingen. Door de verticale positie worden de onderarm en de pols in een neutrale en ontspannen houding geplaatst. De duim rust in een natuurlijke houding in de speciale inkeping daarvoor.

De spierspanning in de onderarm en pols vermindert en klachten in de schouders, arm of pols kunnen zo verbeteren of, nog beter: voorkomen worden.

De Evoluent Verticale muis dient binnen de comfortzone van het lichaam gebruikt te worden om het hoogst haalbare resultaat te behalen.

Over Easy Ergonomics 

Iedere computergebruiker verdient een ergonomische werkplek. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een ergonomisch ingerichte werkplek veel gezonder, prettiger en efficiënter werkt. Het ziekteverzuim zal verlagen en de arbeidsproductiviteit verhogen. Dus waar wacht u nog op? Bekijk ons ruime assortiment met onder andere mini toetsenborden ,laptopstandaarden  en documenthouders  of neem contact op met onze adviseurs voor persoonlijk advies.