ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Voetensteun

Een ergonomische voetenbank onder uw bureau helpt bij het vinden van een comfortabele zithouding. Wanneer u een bureaustoel instelt, zorg er dan voor dat de kniehoek en de hoek van uw rug t.o.v. uw benen 90 graden is. Uw voeten mogen niet zweven, maar moeten plat op de grond staan. Met een ergonomische voetenbank kunt u uw benen op de juiste hoogte plaatsen wanneer uw bureau en/of bureaustoel niet in hoogte te verstellen is. Onze voetenbanken zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar of kantelbaar en daardoor helemaal naar ieders wensen aan te passen. Een voetenbankje draagt bij aan een betere en effectievere werkhouding.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Ergonomische voetenbank

Door uw voeten op een voetenbank te plaatsen voorkomt u dat de benen hangen. Daarnaast voorkomt/vermindert u klachten aan rug en schouders door een verbeterde zithouding. Met een voetensteun  zit u met ontspannen schouders dieper in uw stoel. Op deze manier voorkomt u onderrugklachten en afhangende en afknellende benen. Tevens kunt u eenvoudig uw werkhouding afwisselen.

 

Voetenbank kopen

Wilt u graag vrijblijvend een voetenbank uitproberen? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wanneer u uw werkplek ergonomisch wil inrichten bekijk ok de volgende ergonomische producten: ergonomische muizendocumenthouders  en laptopstandaarden .