ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

RSI Muis

Met behulp van een RSI muis of ergonomische muis kunt u lichamelijke klachten, die kunnen worden veroorzaakt door een traditionele computermuis, verminderen of zelfs helemaal voorkomen. Een ergonomische muis dwingt de gebruiker op een bepaalde manier te werken, zodat zij voor de minst mogelijke belasting aan polsen en onderarmen zorgen.

Easy Ergonomics biedt een ruim assortiment RSI muizen. Bent u op zoek naar persoonlijk advies, neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige adviseurs. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tips bij het gebruik van een (RSI) muis

Hieronder geven wij een aantal RSI muis tips die u kunt gebruiken om eventuele klachten te voorkomen / verminderen: 

  1. Let op de plaatsing van de RSI muis. Plaats de muis zo dicht mogelijk bij je lichaam om belasting van de pols, de ellenboog en de schouder te minimaliseren. Voor wie het numerieke deel van het toetsenbord nooit gebruikt adviseren wij een mini toetsenbord, eventueel in combinatie met een los numeriek toetsenbord. De RSI muis ligt dan dichter bij je lichaam.
  2. Houd de RSI muis losjes vast. Houd de RSI muis niet geforceerd vast, maar probeer de muis zo losjes mogelijk vast te houden om overbelasting te voorkomen.
  3. Probeer de onderarm, pols en hand als één geheel te bewegen. Draaibewegingen die vanuit de pols gemaakt worden om de muis te bewegen vormen een belasting voor de onderarmspieren.
  4. Laat de vinger rustig op de muisknoppen rusten. Veel mensen laten de klikvinger boven de muisknoppen zweven, wat zorgt voor continue belasting. Let erop dat u de vinger rustig op de muisknoppen laat rusten.
  5. Centraal muizen. Een centrale muis wordt voor het toetsenbord geplaatst. U gebruikt de vingertoppen om de muis te bedienen en kunt links- en rechtshandig muizen afwisselen.

RSI muismat 

Een RSI muismat met polssteun zorgt voor goede ondersteuning van de pols bij muis- en typwerkzaamheden. De polssteun verdeelt de druk op de pols waardoor u prettiger werkt. Tevens zorgt een polssteun voor een neutrale houding van de pols. Hierdoor zorgt de RSI muismat voor meer comfort tijdens het gebruik van de RSI muis.

Anti RSI muis kopen bij Easy Ergonomics

Welke muis tegen RSI gaat mij helpen bij mijn klachten? Welke RSI muis moet ik kopen? Waar moet ik precies op letten? Het kiezen van een Anti RSI muis is een persoonlijke beslissing. Ziet u door het bomen het bos niet meer? Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen. U kunt altijd vrijblijvend een proefplaatsing aanvragen.  Gedurende 21 dagen mag u een anti RSI muis uitproberen, in uw eigen werkomgeving, om te ervaren of de producten geschikt zijn voor u. 

Voor een optimale ergonomische werkomgeving, bekijk dan ook de volgende producten: Mini ToetsenbordDocumenthouder  en een Polssteun