ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Polssteun

Met een polssteun ondersteunt u de pols tijdens het gebruik van een toetsenbord of muis. Onze polssteunen zijn gemaakt van hoogwaardig lycra met gelvulling en eenvoudig te reinigen, wat zorgt voor optimale hygiëne.

Bekijk hier ons assortiment polssteunen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Polssteun toetsenbord

Ongemak of pijn aan de polsen tijdens het typen is erg vervelend. Om klachten te voorkomen is het belangrijk dat u uw polsen zoveel mogelijk in een neutrale positie brengt, waarbij de spieren zo min mogelijk worden aangespant. U kunt dit eenvoudig doen door gebruik te maken van een polssteun voor toetsenbord. Een polssteun verdeelt de polsdruk en verbetert uw werkhouding.

 

Polsondersteuning

Polssteunen zijn er voor zowel het toetsenbord als de muis. Het wordt aangeraden om beide te gebruiken om de kans op RSI klachten te verkleinen en comfortabel te kunnen werken. Door de polsen op een polssteun te plaatsen, rusten de polsen op comfortabele kussens in plaats van een hard bureaublad. Tevens voorkom je een knik in de polsen tijdens het typen, waardoor uw onderarm spieren minder belast worden. De polssteun volgt de natuurlijke positionering van de pols en de arm en ondersteunt de pols en hand op een natuurlijke manier. Geschikt voor zowel links als rechtshandige gebruikers.

 

Advies?

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze deskundige adviseurs. Bekijk ook onze andere ergonomische producten, zoals ergonomische (mini-) toetsenbordenergonomische muizendocumenthouders  en  monitorverhogers