ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Penmuis

De penmuis of pen mouse voelt, beweegt en ziet eruit als een pen. Deze muis zorgt voor een ontspannen en natuurlijke werkhouding. Uw onderarm rust op het werkoppervlak, wat resulteert in minder pijn. Dankzij de muispen wordt u als gebruiker in staat gesteld om precies en nauwkeurig te muizen, wat leidt tot betere resultaten in minder tijd.

In ons assortiment bieden we diverse varianten van de penmuis aan: zowel de PenClic Mouse met draad , als de PenClic Muis 3 Draadloos . Bent u nog niet overtuigd? Vraag dan een proefplaatsing aan en probeer de pen muis 21 dagen vrijblijvend in uw eigen werkomgeving!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

De PenClic penmuis

De penmuis van Penclic combineert innovatief Zweeds design met geavanceerde technologie. Deze pen muis heeft een comfortabele grip en werkt daardoor erg prettig. De neutrale pengreep van deze penmuis verlaagt de spierspanning in onderarm en pols. De greep van de penmuis zorgt voor een ontspannen en comfortabele werkhouding. De penmuis wordt, net als een traditionele muis, over het bureau geschoven om de cursor over het scherm te bewegen. De pen muis koppelt gebruiksgemak aan precisie, waardoor u even nauwkeurig kunt werken als met een pen en uw productiviteit aanzienlijk toeneemt. Ideaal voor precisiewerk en daardoor ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de grafische werker. 

Waarom een penmuis?

De vlotte muis pen grip zorgt voor een cursor ervaring als geen ander. Deze penmuis is zo responsief en intuïtief dat het bijna voelt alsof de muis zelf voorspelt waar u van plan bent de cursor heen te verplaatsen.  

De Pen Mouse wordt aangeboden in twee modellen, een met 5 knoppen en een scrollwiel geschikt voor rechtshandige gebruikers en één geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruiker met zijn symmetrische vormgeving, het scrollwiel op de penschacht en 3 knoppen . De twee modellen zijn verkrijgbaar met snoer, draadloos met een dongle en Bluetooth.

Juiste maat ergonomische muis kiezen

Bij het kiezen van een Ergonomische Muis  is het belangrijk dat u de juiste maat kiest. De muis dient bij uw handgrootte te passen, zodat de muis lekker in de hand ligt en genoeg ondersteuning biedt aan de handpalm en de vingers. Op die manier kan de hand ontspannen op de muis rustenBij elke ergonomische muis leggen wij uit hoe u de juiste maat kiest en of de muis geschikt is voor uw hand. Twijfelt u over de juiste maat? Wij beden de mogelijkheid tot een proefplaatsing, zodat u de vertikale muis 21 dagen vrijblijvend kunt uitproberen.