ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Muismatten

Comfortabel werken met een ergonomische muismat van Easy Ergonomics. Een muismat met polssteun zorgt voor goede ondersteuning van de pols bij muis- en typwerkzaamheden. De polssteun verdeelt de druk op de pols waardoor u prettiger werkt. Tevens zorgt een polssteun voor een neutrale houding van de pols. Hierdoor zorgt de muismat voor meer comfort tijdens het gebruik van de muis. Onze muismatten zijn van hoge kwaliteit en ergonomisch verantwoord. Ontwikkeld uit hoogwaardige materialen en gemakkelijk schoon te houden. Een goede ergnomische muismat en polssteun kan helpen bij RSI klachten en zorgt voor een comfortabele werkhouding.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Ergonomische muismat

Wanneer u langdurig werkt in een verkeerde houding zorgt dit voor extra belasting aan de arm- en polsspieren. Wanneer u klachten heeft of klachten wil voorkomen, adviseren wij het gebruik van een ergonomische muismat, polssteun  en armsteun . Al onze muismatten zijn gemaakt van hoogwaardig lycra met gelvulling. 

 

Muismat kopen

Easy Ergonomics is gespecialiseerd in de levering van ergonomische producten voor de computerwerkplek aan zowel de zakelijke als de particuliere consument. Het zeer hoge serviceniveau staat centraal bij Easy Ergonomics, wat zich vertaald in deskundig advies, snel antwoord op uw vragen, de mogelijkheid om geselecteerde producten vrijblijvend te testen, een uitgebreid assortiment en een gunstige prijs. Bent u op zoek naar een ergonomische muismat, maar heeft u behoefte aan meer advies? Neem dan contact op met onze adviseurs.