Monitorsteun

Het gebruik van een monitorsteun levert u als computergebruiker alleen maar voordelen op. Door de monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkhoek te plaatsen verhoogt u het kijkcomfort en bevordert u uw werkhouding, waardoor u lichamelijke klachten aan de nek, schouder en rug kunt voorkomen. Investeer in een monitorsteun voor uw personeel, verbeter hiermee het werkklimaat op kantoor en laat het ziekteverzuim afnemen, door verminderde lichamelijke klachten.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Meest verkocht Taro Monitorarm Zilver - monitor beugel
  Excl. BTW € 69,00 Incl. BTW € 83,49

  Met behulp van de Taro Monitorarm Zilver kunt u uw monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand instellen, wat bijdraagt aan een gezondere zithouding. Deze monitorarm heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is verkrijgbaar is zilver, wit of zwart. Investeer in een Taro Monitorarm Zilver en verbeter hiermee het werkklimaat op kantoor. Het ziekteverzuim zal afnemen en de productiviteit neemt toe, door verminderde lichamelijke klachten.

  Meer Informatie
 2. Taro Monitorarm Zwart - monitor beugel
  Excl. BTW € 69,00 Incl. BTW € 83,49

  Met behulp van de Taro Monitorarm Zwart kunt u uw monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand instellen, wat bijdraagt aan een gezondere zithouding. Deze monitorarm heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is verkrijgbaar is zilver, wit of zwart. Investeer in een Taro Monitorarm Zwart en verbeter hiermee het werkklimaat op kantoor. Het ziekteverzuim zal afnemen en de productiviteit neemt toe, door verminderde lichamelijke klachten.

  Meer Informatie
 3. Taro Monitorarm Wit - monitor beugel
  Excl. BTW € 69,00 Incl. BTW € 83,49

  Met behulp van de Taro Monitorarm Wit kunt u uw monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand instellen, wat bijdraagt aan een gezondere zithouding. Deze monitorarm heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is verkrijgbaar is zilver, wit of zwart. Investeer in een Taro Monitorarm Wit en verbeter hiermee het werkklimaat op kantoor. Het ziekteverzuim zal afnemen en de productiviteit neemt toe, door verminderde lichamelijke klachten.

  Meer Informatie
 4. Skylon Monitorarm Zwart - monitor beugel
  Excl. BTW € 69,00 Incl. BTW € 83,49

  Deze monitorarm is een prima monitorarm, eenvoudig te installeren en gemakkelijk in gebruik. Geleverd met bureauklem en bladdoorvoer (voor montage door het tafelblad) Meer Informatie
 5. Skylar Monitorarm Zilver - monitor beugel
  Excl. BTW € 79,00 Incl. BTW € 95,59

  Met behulp van de Skylar Monitorarm Zilver kunt u uw monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand instellen, wat bijdraagt aan een betere, ergonomische werkhouding. Verminder of voorkom (preventief) op een eenvoudige en snelle manier klachten aan de rug, schouders, nek en ogen met behulp van deze ergonomisch gevormde monitorarm. U heeft beter zicht op uw monitor, waardoor u comfortabeler, ontspannend en productiever kunt werken.

  Meer Informatie
 6. Skylar Monitorarm Wit - monitor beugel
  Excl. BTW € 79,00 Incl. BTW € 95,59

  Met behulp van de Skylar Monitorarm Wit kunt u uw monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand instellen, wat bijdraagt aan een betere, ergonomische werkhouding. Verminder of voorkom (preventief) op een eenvoudige en snelle manier klachten aan de rug, schouders, nek en ogen met behulp van deze ergonomisch gevormde monitorarm. U heeft beter zicht op uw monitor, waardoor u comfortabeler, ontspannend en productiever kunt werken. Meer Informatie
 7. Skylar Monitorarm Zwart
  Excl. BTW € 79,00 Incl. BTW € 95,59

  Met behulp van de Skylar Monitorarm Zwart kunt u uw monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkafstand instellen, wat bijdraagt aan een betere, ergonomische werkhouding. Verminder of voorkom (preventief) op een eenvoudige en snelle manier klachten aan de rug, schouders, nek en ogen met behulp van deze ergonomisch gevormde monitorarm. U heeft beter zicht op uw monitor, waardoor u comfortabeler, ontspannend en productiever kunt werken. Meer Informatie
 8. Meest verkocht Devia Monitorarm 2 - 10 kg - monitor beugel
  Excl. BTW € 145,00 Incl. BTW € 175,45

  Beste prijs-kwaliteit verhouding. Goedkoopste gasveer monitorarm! De Devia monitorarm is geschikt voor één scherm met een gewicht van maximaal 10 kilo. De Devia monitorarm heeft een strak uiterlijk en kan zowel met een bevestigingsklem aan het bureaublad bevestigd worden als via bladdoorvoer door het tafelblad. Meer Informatie
 9. Devia Monitorarm 9 - 21 kg
  Excl. BTW € 145,00 Incl. BTW € 175,45

  Beste prijs-kwaliteit verhouding. Goedkoopste gasveer monitorarm! De Devia monitorarm is geschikt voor één scherm met een gewicht van minimaal 9 kilo tot maximaal 21 kilo. De Devia monitorarm heeft een strak uiterlijk en kan zowel met een bevestigingsklem aan het bureaublad bevestigd worden als via bladdoorvoer door het tafelblad. Meer Informatie
 10. Devia Monitorarm Wit 2 - 10 kg - monitor beugel
  Excl. BTW € 149,00 Incl. BTW € 180,29

  Beste prijs-kwaliteit verhouding. Goedkoopste gasveer monitorarm! De Devia monitorarm Wit is geschikt voor één scherm met een gewicht van maximaal 10 kilo. De Devia monitorarm Wit heeft een strak uiterlijk en kan zowel met een bevestigingsklem aan het bureaublad bevestigd worden als via bladdoorvoer door het tafelblad. Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wat zijn de voordelen van een monitorsteun?

Wanneer u een nieuwe monitor uit de verpakking haalt, zit deze vaak op een niet instelbare standaard. De hoogte en kijkhoek kunnen niet altijd aan uw wensen worden aangepast, waardoor u op den duur last zal krijgen van lichamelijke klachten, zoals nek-, schouder- of oogklachten.Wilt u dit voorkomen? Denk dan aan het gebruik van een monitorsteun, of beeldschermsteun.  

Hieronder hebben we de grootste voordelen van de monitorsteun opgesomd.

 1. Voorkom en verminder oogklachten
  Wanneer uw monitor niet juist is ingesteld en uw ogen vermoeid raken, zal u onbewust in een verkeerde zithouding gaan werken. U buigt voorover om uw monitor goed te kunnen zien en uw vermoeide ogen te compenseren. Wij adviseren om uw monitor op ooghoogte en armlengte te plaatsen voor de juiste kijkafstand. U moet uw scherm gemakkelijk dichter bij uw gezicht of verder weg kunnen plaatsen, zodat u de optimale leespositie kunt instellen op basis van uw gezichtsvermogen.
 2. Voorkom en verminder nek- en schouderklachten
  Als het scherm niet op de juiste en meest comfortabele hoogte kan worden afgesteld, kan dit leiden tot een extra belasting van de nek, schouders en rug. Het lijkt vrij onschuldig, maar langdurig in een verkeerde houding werken kan uiteindelijk leiden tot lichamelijke klachten.
 3. Creëer meer ruimte op uw bureaublad
  Daarnaast neemt een standaard met een voet veel ruimte in beslag op uw bureau, terwijl een monitorsteun meestal wordt vastgeklemd aan de achterkant van het bureau of rechtstreeks aan de wand, waardoor de ruimte op het bureau helemaal vrij blijft. Door gebruik te maken van een monitorsteun oogt uw computerwerkplek opgeruimder en beter georganiseerd.

Efficiënter werken door gebruik van een dubbele monitorsteun

Veel werkplekken zijn tegenwoordig uitgerust met twee monitoren, vandaar dat er tegenwoordig vaak wordt gekozen voor een dubbele monitorsteun. Door met meerdere beeldschermen te werken kunt u meerdere applicaties verdelen over twee monitoren. Op deze wijze kan er sneller en effectiever gewerkt worden. Volgens onderzoek kunt u door met twee monitoren te werken uw productiviteit verhogen met 10% en daarnaast in dezelfde tijd 33% minder fouten maakt (Colvin et al., 2004). Dankzij het gebruik van een dubbele monitorhouder creëert u niet alleen meer ruimte en rust op het bureau, maar zorgt u er ook voor dat u een juiste ergonomische werkhouding aanneemt. Door een verminderd ziekteverzuim, doordat u een veel betere werkhouding aanneemt en ergonomischer kunt werken, bespaart u hiermee uiteindelijk zelfs kosten! Bekijk direct onze dubbele monitorsteunen .

Winst behalen door een monitorsteun te kopen bij Easy Ergonomics

Investeren in ergonomische aanpassingen wordt vaak gezien als een kostenpost, maar door verlaging van het ziekteverzuim en verhoging van productiviteit betaalt deze investering zich snel weer terug. Investeren in ergonomie levert dus in feite iets op, in plaatst van dat het iets kost!  Twijfel daarom niet en neem nu contact op met onze adviseurs voor meer informatie over het inrichten van uw ergonomische werkplek. Van Mini Toetsenbord  tot Vloermat : Easy Ergonomics heeft alles in huis!