ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Monitorsteun

Het gebruik van een monitorsteun levert u als computergebruiker alleen maar voordelen op. Door de monitor op de juiste hoogte, diepte en kijkhoek te plaatsen verhoogt u het kijkcomfort en bevordert u uw werkhouding, waardoor u lichamelijke klachten aan de nek, schouder en rug kunt voorkomen. Investeer in een monitorsteun voor uw personeel, verbeter hiermee het werkklimaat op kantoor en laat het ziekteverzuim afnemen, door verminderde lichamelijke klachten.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Wat zijn de voordelen van een monitorsteun?

Wanneer u een nieuwe monitor uit de verpakking haalt, zit deze vaak op een niet instelbare standaard. De hoogte en kijkhoek kunnen niet altijd aan uw wensen worden aangepast, waardoor u op den duur last zal krijgen van lichamelijke klachten, zoals nek-, schouder- of oogklachten.Wilt u dit voorkomen? Denk dan aan het gebruik van een monitorsteun, of beeldschermsteun.  

Hieronder hebben we de grootste voordelen van de monitorsteun opgesomd.

 1. Voorkom en verminder oogklachten
  Wanneer uw monitor niet juist is ingesteld en uw ogen vermoeid raken, zal u onbewust in een verkeerde zithouding gaan werken. U buigt voorover om uw monitor goed te kunnen zien en uw vermoeide ogen te compenseren. Wij adviseren om uw monitor op ooghoogte en armlengte te plaatsen voor de juiste kijkafstand. U moet uw scherm gemakkelijk dichter bij uw gezicht of verder weg kunnen plaatsen, zodat u de optimale leespositie kunt instellen op basis van uw gezichtsvermogen.
 2. Voorkom en verminder nek- en schouderklachten
  Als het scherm niet op de juiste en meest comfortabele hoogte kan worden afgesteld, kan dit leiden tot een extra belasting van de nek, schouders en rug. Het lijkt vrij onschuldig, maar langdurig in een verkeerde houding werken kan uiteindelijk leiden tot lichamelijke klachten.
 3. Creëer meer ruimte op uw bureaublad
  Daarnaast neemt een standaard met een voet veel ruimte in beslag op uw bureau, terwijl een monitorsteun meestal wordt vastgeklemd aan de achterkant van het bureau of rechtstreeks aan de wand, waardoor de ruimte op het bureau helemaal vrij blijft. Door gebruik te maken van een monitorsteun oogt uw computerwerkplek opgeruimder en beter georganiseerd.

Efficiënter werken door gebruik van een dubbele monitorsteun

Veel werkplekken zijn tegenwoordig uitgerust met twee monitoren, vandaar dat er tegenwoordig vaak wordt gekozen voor een dubbele monitorsteun. Door met meerdere beeldschermen te werken kunt u meerdere applicaties verdelen over twee monitoren. Op deze wijze kan er sneller en effectiever gewerkt worden. Volgens onderzoek kunt u door met twee monitoren te werken uw productiviteit verhogen met 10% en daarnaast in dezelfde tijd 33% minder fouten maakt (Colvin et al., 2004). Dankzij het gebruik van een dubbele monitorhouder creëert u niet alleen meer ruimte en rust op het bureau, maar zorgt u er ook voor dat u een juiste ergonomische werkhouding aanneemt. Door een verminderd ziekteverzuim, doordat u een veel betere werkhouding aanneemt en ergonomischer kunt werken, bespaart u hiermee uiteindelijk zelfs kosten! Bekijk direct onze dubbele monitorsteunen .

Winst behalen door een monitorsteun te kopen bij Easy Ergonomics

Investeren in ergonomische aanpassingen wordt vaak gezien als een kostenpost, maar door verlaging van het ziekteverzuim en verhoging van productiviteit betaalt deze investering zich snel weer terug. Investeren in ergonomie levert dus in feite iets op, in plaatst van dat het iets kost!  Twijfel daarom niet en neem nu contact op met onze adviseurs voor meer informatie over het inrichten van uw ergonomische werkplek. Van Mini Toetsenbord  tot Vloermat : Easy Ergonomics heeft alles in huis!