ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Monitorstandaarden

Met behulp van een monitorstandaard of Monitorarm  plaatst u uw beeldscherm eenvoudig op ooghoogte, waardoor een ergonomisch verantwoorde werkhouding ontstaat. De juiste hoogte voorkomt dat u nek- en rugklachten krijgt bij het werken achter een pc. De juiste diepte van uw monitor voorkomt eventuele oogklachten of hoofdpijn, die ontstaan als uw monitor te ver van u af staat. 

Een monitorstandaard is een waardevolle toevoeging voor een optimale werkplek.

Moet een monitorstandaard verstelbaar zijn?

Moet een monitorstandaard in hoogte verstelbaar zijn? In eerste instantie wel, omdat een goede monitor verhoger  op de juiste kan op een voor u comfortabele hoogte en diepte worden ingesteld. De goede hoogte voorkomt dat u nek- en rugklachten krijgt bij het werken achter een computer. De goede diepte van de monitor voorkomt eventuele oogklachten of hoofdpijn, die ontstaan als uw monitor te ver van u af staat.

Echter zijn er ook monitorstandaarden met een vaste hoogte. Deze zijn ideaal om een te laag staand beeldscherm op een ergonomische, comfortabele hoogte te brengen.

 

Advies en meer informatie

Easy Ergonomics streeft naar 100% klanttevredenheid. Wij bieden onze klanten daarom de mogelijkheid om onze producten gedurende 21 dagen op proef te gebruiken middels een Proefplaatsing. Wilt u eerst een beeldschermverhoger  testen? Vraag dan een proefplaatsing aan! Meer informatie over het aanvragen van een proefplaatsing vindt u op de productpagina's.

 

Waarom online bestellen bij Easy Ergonomics?

Easy Ergonomics is al ruim 10 jaar dé specialist in ergonomische producten. In ons ruime assortiment vindt u onder andere ergonomische toetsenborden, zit-sta bureaus, voetenbanken en ergonomische muizen.  Kortom, vele verschillende ergonomische producten om uw computerwerkplek  te verbeteren, de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen.