ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Monitorarmen

Het gebruik van een monitorarm of Monitorstandaard zorgt ervoor dat uw beeldscherm op ooghoogte kunt plaatsen. Door gebruik te maken van een monitorarm stelt u uw beeldscherm eenvoudig in op juiste hoogte en diepte. Hierdoor worden nekklachten bij langdurig computergebruik voorkomen. Naast monitormarmen voor 1, 2 of 3 schermen bieden wij ook monitorarmen voor wandbevestiging en armen voor uw laptop. 

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waarom een monitorarm kopen?

Een juiste diepte en hoogte instelling van het beeldscherm is erg belangrijk voor computergebruikers. Als het beeldscherm te ver of te dichtbij staat, moeten uw ogen zich overmatig inspannen om te focussen. De juiste diepte instelling van de monitorarm voorkomt oogklachten en hoofdpijn. Met behulp van een monitorarm kunt u uw beeldscherm eenvoudig in op de juiste positie. U creëert daarnaast meer ruimte op uw werkplek. Tevens bespaart u kosten door het werkklimaat op kantoor te verbeteren en het ziekteverzuim te laten afnemen, door verminderd nek- en rugklachten. 

 

Monitorarm voor 1 monitor

Hoeveel schermen wilt u bevestigen aan de monitorarm? In de subcategorie Monitorarm voor 1 monitor  vindt u monitor armen die geschikt zijn voor de bevestiging van 1 monitor / LCD scherm. De monitorarmen die u hier ziet, zijn echter slechts een selectie van het uitgebreide assortiment dat wij kunnen leveren. Zoekt u dus een monitorarm die niet op onze website te vinden is, neemt u dan gerust even contact op.

 

Dubbele monitorarm

Met een dubbele monitorarm kunt u twee schermen op de juiste kijkhoogte plaatsen. Bij sommige dubbele monitorarmen is het zelfs mogelijk om de schermen onafhankelijk van elkaar te kantelen of te roteren, zoals de Devia Duo 2 – 10 kg. Bekijk onze dubbele monitorarmen en bespaar ruimte op uw werkplek. 

 

Monitorarm voor 3 monitoren

In de subcategorie Monitorarm voor 3 monitoren  vindt u monitorarmen vanaf 3 schermen. Een groot voordeel van deze monitor armen is dat u meer ruimte bespaart op de werkplek en dat al uw schermen op een ergonomische werkhoogte kunt plaatsen.

 

Wat is de juiste richtlijn om mijn beeldscherm optimaal te gebruiken?

Voor een correct gebruik van een beeldscherm kunt u uitgaan van de volgende richtlijn:

- Uw beeldscherm hoort op armlengte afstand te zijn
- De bovenkant van uw beeldscherm dient op ooghoogte te zijn.