ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Mini Toetsenborden

Een minitoetsenbord is licht, compact en onmisbaar wanneer u ergonomisch verantwoord wil werken. Het intensief gebruiken van een standaard toetsenbord kan leiden tot RSI klachten in met name de schouders en nek, doordat een standaard toetsenbord het werken met de muis binnen de schouderlijn tegengaat. Het gebruik van een minitoetsenbord kan deze klachten voorkomen.

Wilt u één of meerdere minitoetsenborden vrijblijvend uitproberen op uw werkplek? Vraag dan een proefplaatsing aan. Bent u op zoek naar een ergonomisch toetsenbord dat instelbaar is in een ergonomische houding, bekijk dan hier onze ergonomische toetsenborden .

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Ergo Compact Toetsenbord Zilver AZERTY
  Excl. BTW € 39,00 Incl. BTW € 47,19

  Ergonomisch compact toetsenbord met een strak modern ontwerp, vergelijkbaar met een Apple toetsenbordje. Meer Informatie
 2. Meest verkocht Beschermhoes voor Ergo Compact Toetsenbord
  Excl. BTW € 5,00 Incl. BTW € 6,05

  Een Ergo Compact Toetsenbord wil je natuurlijk goed beschermen, zeker als je het onderweg meeneemt. De Beschermhoes voor Ergo Compact Toetsenbord heeft exact de juiste maatvoering voor de Ergo Compact toetsenborden en is hierdoor uitermate geschikt om je toetsenbord goed in op te bergen en te beschermen tijdens transport in een tas of laptophoes. Dus, heb je een Erg Compact Toetsenbord en neem je het mee, zorg ervoor dat je een Beschermhoes voor Ergo Compact Toetsenbord hebt om deze in te stoppen, zodat er niets mee kan gebeuren onderweg. Meer Informatie
 3. S-board 840 AZERTY
  Excl. BTW € 56,00 Incl. BTW € 67,76

  Het S-Board 840 Mini Toetsenbord AZERTY is een zeer compact mini toetsenbord, is zeer gemakkelijk mee te nemen en past in iedere laptoptas. Dit mini toetsenbord heeft een mooi design en is zowel geschikt voor PC als laptopgebruikers. Incl. multimediatoetsen en 2 USB poorten. Meer Informatie
 4. UltraBoard 950 AZERTY minitoetsenbord met draad
  Excl. BTW € 65,00 Incl. BTW € 78,65

  Het UltraBoard 950 is het nieuwste compacte toetsenbord van BakkerElkhuizen. Dit toetsenbord is verkrijgbaar met draad en in bluetooth uitvoering, die beiden geschikt zijn voor zowel Windows als macOS.

  Meer Informatie
 5. UltraBoard 950 AZERTY Minitoetsenbord Draadloos Bluetooth
  Excl. BTW € 73,00 Incl. BTW € 88,33

  Het UltraBoard 950 Wireless is het nieuwste compacte, bluetooth toetsenbord van BakkerElkhuizen. Doordat deze draadloos is, een oplaadbare accu heeft en geschikt is voor zowel Windows als macOS maken dat dit een compleet toetsenbord is.

  Meer Informatie
 6. UltraBoard 960 Standard Compact Toetsenbord AZERTY
  Excl. BTW € 69,00 Incl. BTW € 83,49

  Het UltraBoard 960 is het nieuwste compact toetsenbord van Bakker Elkhuizen, dit toetsenbord heeft een vast numeriek gedeelte. Door de optimale lay-out indeling is het UltraBoard 960 maar liefst 8 cm smaller is dan een 'normaal' toetsenbord met vast numeriek gedeelte. Dit toetsenbord is ideaal voor werknemers die gewend zijn aan een numeriek deel op hun toetsenbord en met hun muis rechts van het toetsenbord binnen de schouderlijn willen werken. Met een compact toetsenbord wordt de reikafstand naar de muis verkleind en verlaagt u de belasting van uw onderarmen en schouders.

  Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Wat zijn de voordelen van een mini toetsenbord?

Een minitoetsenbord is compact en neemt veel minder ruimte in beslag dan een traditioneel toetsenbord. Daardoor is hij ook veel gemakkelijker mee te nemen in de laptoptas. Om ergonomisch verantwoord te kunnen werken is het belangrijk dat de muis goed gepositioneerd kan worden. De juiste positie van de ergonomische muis is vlakbij het lichaam, waarbij de hand in één rechte lijn wordt gehouden met de elleboog en schouder. Door gebruik te maken van een klein toetsenbord  of mini keyboard  vermindert de reikafstand naar de muis. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit tot een lagere nek/schouder spierspanning leidt.

 

Mini bluetooth toetsenbord, draadloos mini toetsenbord

Easy Ergonomics heeft een ruim assortiment minitoetsenborden. Of u nou op zoek bent naar een mini toetsenbord bluetooth, mini toetsenbord draadloos of een versie met draad: U bent bij Easy Ergonomics aan het juiste adres.

Combineer een minitoetsenbord met een laptopstandaard  en een ergonomische muis  en creeër een ergonomische mobiele werkplek. Ideaal als u vaak op bezoek gaat bij klanten of vaak onderweg werkt.