ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Mini Toetsenbord

Een minitoetsenbord is licht, compact en onmisbaar wanneer u ergonomisch verantwoord wil werken. Het intensief gebruiken van een standaard toetsenbord kan leiden tot RSI klachten in met name de schouders en nek, doordat een standaard toetsenbord het werken met de muis binnen de schouderlijn tegengaat. Het gebruik van een minitoetsenbord kan deze klachten voorkomen.

Wilt u één of meerdere minitoetsenborden vrijblijvend uitproberen op uw werkplek? Vraag dan een proefplaatsing aan. Bent u op zoek naar een ergonomisch toetsenbord dat instelbaar is in een ergonomische houding, bekijk dan hier onze ergonomische toetsenborden .

Wat zijn de voordelen van een mini toetsenbord?

Een minitoetsenbord is compact en neemt veel minder ruimte in beslag dan een traditioneel toetsenbord. Daardoor is hij ook veel gemakkelijker mee te nemen in de laptoptas. Om ergonomisch verantwoord te kunnen werken is het belangrijk dat de muis goed gepositioneerd kan worden. De juiste positie van de ergonomische muis is vlakbij het lichaam, waarbij de hand in één rechte lijn wordt gehouden met de elleboog en schouder. Door gebruik te maken van een klein toetsenbord  of mini keyboard  vermindert de reikafstand naar de muis. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit tot een lagere nek/schouder spierspanning leidt.

 

Mini bluetooth toetsenbord, draadloos mini toetsenbord

Easy Ergonomics heeft een ruim assortiment minitoetsenborden. Of u nou op zoek bent naar een mini toetsenbord bluetooth, mini toetsenbord draadloos of een versie met draad: U bent bij Easy Ergonomics aan het juiste adres.

Combineer een minitoetsenbord met een laptopstandaard  en een ergonomische muis  en creeër een ergonomische mobiele werkplek. Ideaal als u vaak op bezoek gaat bij klanten of vaak onderweg werkt.