ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Ergorest

Met een Ergorest armsteun ondersteund u uw arm en ontlast u uw schouder bij het werken achter de computer. Armsteunen zijn eenvoudig aan uw bureaublad te bevestigen zonder te boren of te schroeven. De Ergorest armsteun wordt met een klem aan het bureau bevestigd en is met drie scharnierpunten heel soepel in het horizontale vlak - in alle richtingen - beweegbaar. De Ergorest armsteun is tevens eenvoudig in hoogte instelbaar.

Bij serieuze schouderklachten is een Ergorest  een ideaal product. Deze armsteun ondersteunt de arm continue tijdens het computerwerk en elke beweging die u maakt. Lichamelijke klachten kunnen verminderen of zelfs voorkomen worden.

Waarom kiezen voor een ergonomische armsteun

Wanneer u langdurig werkt in een verkeerde houding kan extra belasting aan de arm-, schouder- en nekspieren optreden. Wanneer u uw armen laat rusten op de armsteunen van uw bureaustoel wordt spanning op armen en schouders beperkt. Als de armsteunen van uw bureaustoel goed instelbaar zijn, raden we aan deze te gebruiken. Als uw bureaustoel geen armleggers heeft raden wij het gebruik van een armsteun aan. Een armsteun kan voor computergebruikers met RSI klachten een geschikte ondersteuning zijn. Wel raden wij u bij RSI klachten altijd aan om contact op te nemen met uw huisarts, fysiotherapeut of ARBO-arts.

Armsteun kopen

Easy Ergonomics biedt een ruim assortiment ergonomische producten voor de computerwerkplek. Wij staan met plezier klaar voor onze klanten en  zoeken wij samen naar de juiste oplossing voor ergonomische problemen in de computerwerkomgeving. Bent u op zoek naar een Ergorest armsteun of wilt u graag vrijblijvend een Ergorest armsteun uitproberen? Neem dan contact op met onze adviseurs. Easy Ergonomics adviseert bij (beginnende) RSI klachten het gebruik van een Polssteun , Muismat en Armsteun .

Easy Ergonomics

Easy Ergonomics is gespecialiseerd in ergonomische hulpmiddelen voor de computerwerkplek aan zowel bedrijven als particulieren. Wij bieden onder andere ergonomische muizen, ergonomische (mini-) toetsenborden, documenthouders, laptopstandaarden, monitorarmen en CPU- houders, om uw computerwerkplek  te verbeteren, de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen.