ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Laptopstandaard

Door gebruik te maken van een laptopstandaard in combinatie met een Mini Toetsenbord en Ergonomische Muis  kunt u eenvoudig op een ergonomische verantwoorde manier werken achter een laptop.

Op zoek naar een standaard voor uw laptop? Easy Ergonomics biedt een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige laptopstandaards tegen scherpe prijzen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Verstelbare laptopstandaard vermindert RSI klachten


Het werken met een laptop kan klachten veroorzaken aan de ogen, de polsen, de nek en de rug. Dit wordt o.a. veroorzaakt doordat het beeldscherm  vast zit aan het toetsenbord, en deze niet onafhankelijk van elkaar zijn in te stellen. Een laptopstandaard is een in hoogte verstelbare standaard, waarop u de laptop plaatst. Het scherm komt daarmee op ooghoogte, zodat u in een juiste zithouding kunt werken. Met een laptopstandaard kunt u het beeldscherm op de gewenste hoogte instellen. Zo wordt belasting aan de rug, nek en ogen voorkomen.

 

Een ergonomische laptopstandaard bevordert productiviteit

Het gebruik van een laptop in combinatie met een laptop standaard, ergonomische muis en minitoetsenbord levert ruim 20% verbetering in comfort en 30% minder nekbelasting op. Onderzoek toont dat de productiviteit 15% hoger wordt.

 

Laptopstandaard kopen?

Wilt u eerst een laptopstandaard testen? Vraag dan een proefplaatsing aan! Meer informatie over het aanvragen van een proefplaatsing vindt u op hier . Bekijk ook onze voordelige Ergonomische Laptopsets  inclusief minitoetsenbord! Probeer het nu 21 dagen gratis!

 

Waarom online bestellen bij Easy Ergonomics?

Easy Ergonomics is al ruim 8 jaar dé specialist in ergonomische producten. In ons ruime assortiment vindt u onder andere ergonomische muizen, ergonomische (mini-) toetsenborden, documenthouders, laptopstandaarden, monitorarmen en CPU- houders. Kortom, vele verschillende ergonomische producten om uw computerwerkplek  te verbeteren, de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen.