ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Klein toetsenbord

Een klein toetsenbord is onmisbaar op de ergonomische werkplek. Samen met een Ergonomische Muis  vormt dit de basis voor een comfortabele, ergonomische werkplek. Het intensief gebruiken van een traditioneel toetsenbord kan leiden tot RSI klachten in met name de schouders en nek, doordat een normaal toetsenbord het werken met de muis binnen de schouderlijn tegengaat. Het gebruik van eenklein compact toetsenbord kan deze klachten voorkomen.

Bekijk onze diverse minitoetsenborden .

Waarom een compact toetsenbord?

Een goede positie van de muis is belangrijk bij ergonomisch verantwoord werken. Houd hierbij de ergonomische muis vlakbij het lichaam en de hand in één rechte lijn met de elleboog en schouder. Het gebruik van een compact toetsenbord of klein toetsenbord vermindert de reikafstand naar de muis. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit tot een lagere nek/schouder spierspanning leidt, waardoor klachten zullen verdwijnen of verminderen.

Werk onderweg met een klein toetsenbord

Als u regelmatig onderweg werkt of klanten bezoekt, is het handig om een extern klein toetsenbord te gebruiken. Een klein toetsenbord is licht en compact en daardoor eenvoudig mee te nemen. De meeste compacte toetsenborden hebben plug & play installatie. U hoeft alleen uw USB in uw tablet of laptop te bevestigen en uw toetsenbord is klaar voor gebruik. Wij adviseren om een klein toetsenbord te gebruiken in combinatie met een ergonomische muis en een laptopstandaard, om zo ergonomisch mogelijk te werken.

Klein toetsenbord kopen

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies bij het kiezen van een geschikt klein toetsenbord? Onze medewerkers zijn op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Heeft u een korte vraag en wilt u snel een antwoord? Chat dan live met een van onze medewerkers. U kunt ons via live chat bereiken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Uiteraard zijn wij ook via e-mail bereikbaar.

Bent u op zoek naar een ergonomisch toetsenbord dat instelbaar is in een ergonomische houding, kijkt u dan bij de productgroep Ergonomisch Toetsenbord