ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Kabelmanagement

Werk kabels op uw werkplek netjes weg door gebruik te maken van een kabelmanagement product. Staat uw computerwerkplek vol met apparaten als monitoren, toetsenborden, muizen en telefoons? Kabels van apparatuur kan chaos veroorzaken op en onder uw bureau en kan daarnaast bovendien gevaarlijk zijn. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor.

Easy Ergonomics heeft een uitgebreid assortiment kabel management producten. Tevens bieden wij de mogelijkheid om op projectbasis uw totale werkplekken te analyseren en te voorzien van kabelmanagementsystemen. Kabelmanagement systemen zorgen voor een veilige en opgeruimde werkplek.

In deze categorie vindt u o.a.:

 • Evoline Modules
 • Kabelmanagement starterspakketten

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Kabelspiraal Zilver-SALE
  Excl. BTW € 45,00 Incl. BTW € 54,45

  Heeft u last van losliggende kabels? Gebruik dan kabelmanagement producten om uw kabels te ordenen en uw werkplek beter te organiseren. Deze Kabelspiraal is zeer eenvoudig in gebruik en binnen enkele seconden te installeren. Uw kabels lopen door de spiraal en is geschikt voor bureaus tot een hoogte van 140 cm. Uitermate geschikt voor zit-sta tafels. Meer Informatie
 2. Kabelgrip Zwart - kabelmanagement
  Excl. BTW € 9,00 Incl. BTW € 10,89

  Deze kabelklem is ideaal voor het orderen van de kabels. De Kabelgrip Zwart is gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal en kan minimaal zeven kabels geleiden. Dit is afhankelijk van de dikte van de kabels. Door het ruwe oppervlak blijven de kabels netjes op hun plaats zitten. Meer Informatie
 3. Kabelgrip Wit - kabelmanagement
  Excl. BTW € 9,00 Incl. BTW € 10,89

  Deze kabelklem is ideaal voor het ordenen van de kabels. De Kabelgrip Wit is gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal en kan minimaal zeven kabels geleiden. Dit is afhankelijk van de dikte van de kabels. Door het ruwe oppervlak blijven de kabels netjes op hun plaats zitten. Meer Informatie
 4. Kabelslurf Zwart Ovaal - kabelmanagement
  Excl. BTW € 28,00 Incl. BTW € 33,88

  Ook zo'n last van een wir war aan kabels? Gebruik dan kabelmanagement producten om uw kabels te ordenen. Deze ovaalvormige kabelslurf is geschikt voor verticaal gebruik. Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Kabelslurf, kabelgrip of kabelspiraal kopen

Kabelslurven  zijn zeer eenvoudig in gebruik en snel te installeren. Uw kabels lopen door de slurf en zijn netjes weggewerkt. Er zijn kabelslurven in diverse vormen en kleuren. 

U kunt uw computerkabels, internetkabels, telefoonsnoeren ook netjes via de kabelgrip  wegwerken. De kabelgrip is eenvoudig te monteren onder uw bureaublad en ideaal voor het ordenen van kabels.

Daarnaast bieden wij kabelspiralen aan. De kabelspiraal  is zeer eenvoudig in gebruik en binnen enkele seconden te installeren. Uitermate geschikt voor zit-sta werkplekken doordat de kabelspiraal kan uitrekken tot 140 cm.

 

Elektrificatie modules

In deze groep vindt u elektrificatie modules  van diverse merken. Een elektrificatie module is niet alleen praktisch doordat meerdere apparaten energie en/of data kunnen betrekken vanuit dezelfde bron, maar het is ook een verfraaiing van de werkplek door de stijlvolle vormgeving.