Evoline Fliptop Data (3x230V)

Artikelnummer
KM011
De EVOline Fliptop Data 3x230V is een electrificatie module voor energie en datakabel aansluitingen. Deze module kan eenvoudig in het bureau weggeklapt worden. Deze inbouwmodule heeft 3 x een 230 volt aansluitingen en 2x RJ45 aansluitpunten en is voorzien van een 3 meter aansluitkabel met losse stekker.
Lees meer...
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Excl. BTW € 205,00 Incl. BTW € 248,05
-
+

Product Page

  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Product voordelen

  • 3 x 230V stroom, 2 x data aansluiting
  • Inbouwmodule
  • Weg te klappen in het bureau
OMSCHRIJVING

Details

De EVOline Fliptop Data 3x230V is een electrificatie module voor energie en datakabel aansluitingen. Deze module heeft een stijlvol design en zorgt voor meer ruimte en extra veiligheid, doordat de module eenvoudig in het bureau weggeklapt kan worden.

Deze inbouwmodule heeft 3 x een 230 volt aansluitingen en 2x RJ45 aansluitpunten. De module is voorzien van 3 meter aansluitkabel met losse stekker.

Het inbouwframe en de deksel zijn van RVS. De kabels kunnen doorgevoerd worden door middel van een zwarte borstel. De inbouwmaat van deze module is 235 x 150 mm, voor een bladdikte van maximaal 40 mm.

De EVOline Fliptop Data 3x230V is verkrijgbaar in de kleur zwart-zilver.

SPECIFICATIES

Specificaties

ADVIESPAGINA
PRODUCTVIDEO'S
DOWNLOADS