ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Ergonomische stoel

Met een goede ergonomische stoel kunt u uw stoel instellen naar uw persoonlijke voorkeuren. Een goede, actieve zithouding vermindert lichamelijke klachten en bevordert de arbeidsproductiviteit. Onze ergonomische stoelen voldoen aan de Europese NEN-EN 1335 of Nederlandse NPR 1813 normen.  Daarnaast zit op al onze ergonomische stoelen 5 jaar full-service garantie op de onderdelen.

Wilt u zeker weten of de ergonomie stoel aan uw verwachtingen voldoet? Vraag dan een gratis 14 dagen proefplaatsing aan, zodat u in uw eigen werkomgeving kunt "proef zitten". Voor een proefplaatsing bieden wij een kosteloze breng- en ophaalservice van de ergonomisch stoel en zorgen voor een uitgebreide zit-instructie.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Waarom een ergonomisch stoel kopen

Een actieve en gezonde houding betekent: rechtop zitten met de juiste zithoogte, zithoek, zitdiepte, armleggerhoogte en breedte en lendenondersteuning. Wanneer u onderuitgezakt op uw stoel zit, wordt de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom niet optimaal ondersteunt. De rug wordt op deze manier langdurig plaatselijk belast en dat kan op den duur lichamelijke klachten, zoals rugklachten, zenuw- of aderafknellingen, weefselirritatie, stoornissen in de ingewanden en ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken. Het aannemen van een actieve, gezonde zithouding is dus ontzettend belangrijk! Een ergonomisch stoel kopen kan hierbij helpen.

Ergonomische stoel; ook voor de thuiswerkplek!

Net zoals op kantoor is het ook belangrijk dat u thuis ergonomisch kunt werken. Een ergonomische thuiswerkplek inclusief ergonomische stoel is daarbij van zeer groot belang. Zo kunt u thuis rug- en nekklachten voorkomen. Wenst u meer informatie of wil u geheel vrijblijvend een ergonomie stoel proberen? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Voor een optimale ergonomische werkomgeving, bekijk dan ook de volgende producten: Ergonomische BureaustoelZit Sta Bureau  en Ergonomische Muis .

Persoonlijk advies?

Easy Ergonomics is gespecialiseerd in de levering van ergonomische producten voor de computerwerkplek op kantoor, maar ook voor thuis. In ons ruime assortiment vindt u onder andere ergonomische stoelen, ergonomische (mini-) toetsenborden, documenthouders en monitorarmen. Kortom, vele verschillende ergonomische producten om uw computerwerkplek  te verbeteren, de productiviteit te verhogen en lichamelijke klachten te voorkomen, te verminderen of te verhelpen.