ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Ergonomische Muis

Als u regelmatig achter een pc of laptop zit, adviseren wij het gebruik van ergonomische producten, zoals een Ergonomische Muis.  Door gebruik te maken van een ergonomische muis, in plaats van een traditionele muis, plaatst u uw hand, pols en arm in een meer natuurlijke houding. Hierdoor zal de spanning in de spieren verlagen. Daarnaast wordt uw hand beter ondersteund, is er minder druk op de pols en neemt u een meer ontspannen werkhouding aan. Klachten en pijn aan de hand, arm, schouder en nek kunnen doordoor afnemen. U zult veel comfortabeler werken. 

Om het maximale voordeel uit het gebruik van een ergonomisch muis te halen, adviseren wij daarnaast om deze te combineren met een Mini Toetsenbord ,  zodat u binnen uw schouderlijn kunt werken om uw schouder- en nekspieren minder te belasten. 

Easy Ergonomics beschikt over een ruim assortiment ergonomische muizen. Voor iedere computergebruiker is er wel een geschikte muis! 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waarom is een ergonomische muis beter dan een traditionele computermuis?

  • Wanneer u een traditionele computermuis vasthoudt moet u vaak knijpen om de muis met de pink en duim vast te kunnen houden. Dit knijpen zorgt voor spierspanning en kan zorgen voor verkramping in hand, pols en onderarm. Een ergonomische computermuis hoeft u nauwelijks of helemaal niet te knijpen om de muis vast te houden en te besturen.
  • Bij het vasthouden van een traditionele computermuis is de handpalm naar beneden gericht. U moet uw onderarm draaien om deze beweging te maken en dit kost spierkracht. Een ergonomische muis kan deze draaiing van de onderarm verminderen.
  • Bij het gebrujik van een traditionele muis worden er door veel mensen zijwaartse bewegingen vanuit de pols gemaakt om zo de muis te bewegen in plaats van de beweging te maken vanuit de elleboog en/of schouder. Bewegingen vanuit de pols kunnen zorgen voor klachten aan de pols en onderarm. Het gebruik van een ergonomische muis kan deze klachten voorkomen. 
  • Een tradtionele muis is niet afgestemd op de grootte van de hand. Bij het kiezen van een muis is het belangrijk dat de juiste maat gekozen wordt, zodat de muis goed in de hand past. Wanneer dit niet gebeurt zal de muis niet lekker in de hand liggen en biedt deze vaak niet genoeg ondersteuning aan de handpalm en de vingers. Het gevolg is dat de hand niet ontspannen op de muis kan rusten. 

 

Ergonomische muis draadloos of andere variant?

Er zijn diverse varianten van de ergonomie muis. Welke soort muis past het best bij uw situatie en wensen? Hieronder hebben we aantal varianten op een rij gezet.

 

1. Ergonomische computermuis met draad
2. Draadloze ergonomische muis
3. Linkshandige ergonomische muis
4. Penmuis
5. Rollermouse

 

Beste ergonomische muis

Het kiezen van de ideale ergonomische muis is niet eenvoudig. Het is een zeer persoonlijke keuze en kost tijd. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de ideale ergonomische muis. Denk alvast na over de volgende vragen of neem contact op met één van onze adviseurs.

1. Wat zijn uw klachten? Of welke klachten wilt u voorkomen?

2. Welke variant muis wilt u hebben? Draad, draadloos, linkshandig, rechtshandig, trackball?

3. Welke maat heeft uw hand? Bij het kiezen van een ergonomische muis is het erg belangrijk dat de muis past bij uw handgrootte. In de productpagina vindt u een afbeelding die laat zien hoe u uw hand opmeet.

 

Ergonomische muis kopen

Easy Ergonomics streeft naar 100% klanttevredenheid. Wij bieden onze klanten daarom de mogelijkheid om onze producten gedurende 21 dagen op proef te gebruiken middels een Proefplaatsing. Bent u niet zeker of deze muizen uw klachten gaan verhelpen of wilt u ervaren hoe een muis aanvoelt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan!  

Voor een optimale ergonomische werkomgeving, bekijk dan ook onze minitoetsenbordenlaptopstandaard  en een documenthouder .