ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Rollermouse

Een Rollermouse is ontworpen om binnen uw schouderlijn te werken. Deze manier van werken bevordert een gezonde werkhouding waarbij uw armen minimaal belast worden. U kunt uw muis met 1 vingertop bewegen, waardoor u maar zeer weinig kracht hoeft te zetten. Een Rollermouse is dan ook uitermate geschikt voor mensen met gevorderde RSI-klachten en mensen met een bepaalde ziektebeeld zoals MS, Artrose, Reuma. Maar uiteraard ook zeer geschikt voor mensen met beginnende klachten of uiteraard preventief.

Overtuig uzelf en vraag een proefplaatsing aan.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Een ergonomische manier van werken

Bij het werken met een traditionele muis worden vaak (onbewust) onnodige bewegingen gemaakt, waarbij u uw armen, rug, schouders, nek, handen en polsen gebruikt. Op den duur kan dit leiden tot overbelasting van de spieren en vervelende lichamelijke klachten, zoals RSI en carpaal tunnelsyndroom.

Een Rollermouse is ontworpen om binnen uw schouderlijn te werken. Deze manier van werken bevordert een gezonde werkhouding waarbij uw armen minimaal belast worden. 

 

Rollermouse pro3

De Contour Rollermouse Pro3 Zwart zorgt ervoor dat uw armen en handen bij het muizen aangenaam recht voor u liggen. U hoeft niet naar de zijkant te reiken en voorkomt zo een gespannen houding van de nek, schouders en ellebogen. Door 1 vingertop te bewegen beweegt u de cursor van de muis, U hoeft dus maar zeer weinig kracht te zetten bij het gebruiken van deze muis. Een Rollermouse is dan ook uitermate geschikt voor mensen met gevorderde RSI-klachten en mensen met een bepaalde ziektebeeld zoals MS, Artrose, Reuma. Maar ook zeer geschikt voor mensen met beginnende klachten of ter preventie van klachten.

 

Rollermouse free2

RollerMouse Free2 is platter dan zijn voorganger, de Rollermouse Pro2, waardoor het nog gemakkelijker is om in een comfortabele ergonomische houding te zitten. De centrale positie zorgt ervoor dat uw armen en handen aangenaam recht voor u liggen. Dit is de meest ontspannen positie omdat dit het aantal onnodige bewegingen reduceert.

 

Ergoslider

Easy Ergonomics biedt twee ErgoSliders aan. De Ergoslider Plus  en de Ergoslider Premium . Net als bij de Rollermouse ligt deze muis in lijn met het beeldscherm en het toetsenbord, waardoor er vrijwel geen schouderbelasting plaatsvindt. Daarbij kan eenvoudig links- en rechtshandig muizen worden afgewisseld. Door het gebruiken van de vingertoppen worden de spieren in de hand minder belast.