ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Rollermouse

Een Rollermouse is ontworpen om binnen uw schouderlijn te werken. Deze manier van werken bevordert een gezonde werkhouding waarbij uw armen minimaal belast worden. U kunt uw muis met 1 vingertop bewegen, waardoor u maar zeer weinig kracht hoeft te zetten. Een Rollermouse is dan ook uitermate geschikt voor mensen met gevorderde RSI-klachten en mensen met een bepaalde ziektebeeld zoals MS, Artrose, Reuma. Maar uiteraard ook zeer geschikt voor mensen met beginnende klachten of uiteraard preventief.

Overtuig uzelf en vraag een proefplaatsing aan.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Ergoslider Plus
  Excl. BTW € 179,00 Incl. BTW € 216,59

  De ErgoSlider Plus zorgt voor een optimale muispositie centraal voor uw lichaam, in lijn met uw beeldscherm en/of documentenhouder. Met de ErgoSlider Plus kan eenvoudig afgewisseld worden tussen rechts- en linkshandig muizen. Meer Informatie
 2. Contour Rollermouse Pro3 Zwart - ergonomische muis
  Excl. BTW € 269,00 Incl. BTW € 325,49

  De Contour RollerMouse Pro3 ligt centraal voor het lichaam binnen de schouderlijn, waardoor u ontspannen kunt werken in een neutrale positie. Met de Contour RollerMouse Pro3 kunt u uw cursor met 1 vingertop bewegen, waardoor u maar zeer weinig kracht hoeft te zetten. Op deze manier kunt u lichamelijke klachten voorkomen en/of verminderen. Dankzij zijn flexibele oplossingen en snelle technologie biedt de Pro3 veel precisie en comfort. Een Rollermouse is zeer geschikt bij gevorderde RSI klachten maar ook om klachten te voorkomen.

  Meer Informatie
 3. Contour Rollermouse Free 3 Zwart
  Excl. BTW € 279,00 Incl. BTW € 337,59

  De Contour RollerMouse Free 3 ligt centraal voor het lichaam, binnen de schouderlijn, waardoor u ontspannen kunt werken in een neutrale positie. Het risico op nek- en schouderklachten of RSI/KANS wordt zo tot een minimum beperkt. U kunt de rollermuis aansturen met de linker- of rechterhand of met beide handen tegelijkertijd. Door de centrale aanwijs- en klikfuncties wordt het  werken met beide handen beter afgewisseld, waardoor minder spierspanning ontstaat in nek en schouders. U beweegt de cursor van de muis door met de vingertop te bewegen, waardoor u met een zeer lage krachtsinspanning de Contour Rollermouse kunt bedienen. Werk sneller, ergonomisch verantwoord en nauwkeuriger met de Contour Rollermouse Free3.

  Meer Informatie
 4. Contour Rollermouse Free 3 Zwart Draadloos
  Excl. BTW € 289,00 Incl. BTW € 349,69

  De Contour RollerMouse Free3 Draadloos is ontworpen om binnen uw schouderlijn te werken. Deze manier van werken bevordert een gezonde werkhouding waarbij uw armen minimaal belast worden. U kunt uw muis met 1 vingertop bewegen, waardoor u maar zeer weinig kracht hoeft te zetten. Het risico op nek- en schouderklachten of RSI/KANS wordt zo tot een minimum beperkt. 

  Meer Informatie
 5. Contour Rollermouse Red - ergonomische muis
  Excl. BTW € 319,00 Incl. BTW € 385,99

  De Contour Rollermouse Red is de meest geavanceerde rollermuis met 7 SENSES ™' technologie. De nieuwe 7SENSES™ trackingtechnologie in de rollerbar zorgt voor een ongeëvenaarde precisie en sturing van de cursor. De RollerMouse Red is een ongeëvenaarde professionele Rollermouse met een hoge standaard voor comfort, snelheid en accuratesse en een fraai, modern design. 

  Meer Informatie
 6. Contour RollerMouse Red Plus - ergonomische muis
  Excl. BTW € 339,00 Incl. BTW € 410,19

  De Contour Rollermouse Red Plus is een zeer geavanceerde rollermuis met 7 SENSES ™' technologie. De trackingtechnologie in de rollerbar zorgt voor een ongeëvenaarde precisie en sturing van de cursorHierdoor kunt u comfortabel, snel en accuraat werken. De Rollermouse Red Plus is vergelijkbaar met de Contour Rollermouse Red , alleen beschikt de Rollermouse Red Plus over een bredere handpalm ondersteuning dan de standaard Rollermouse Red. De extra brede polssteun zorgt voor een verbeterde houding van de hand en verdeelt de druk over een groter oppervlak. Hierdoor kunt u aangenamer dan ooit werken! 

  Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Een ergonomische manier van werken

Bij het werken met een traditionele muis worden vaak (onbewust) onnodige bewegingen gemaakt, waarbij u uw armen, rug, schouders, nek, handen en polsen gebruikt. Op den duur kan dit leiden tot overbelasting van de spieren en vervelende lichamelijke klachten, zoals RSI en carpaal tunnelsyndroom.

Een Rollermouse is ontworpen om binnen uw schouderlijn te werken. Deze manier van werken bevordert een gezonde werkhouding waarbij uw armen minimaal belast worden. 

 

Rollermouse pro3

De Contour Rollermouse Pro3 Zwart zorgt ervoor dat uw armen en handen bij het muizen aangenaam recht voor u liggen. U hoeft niet naar de zijkant te reiken en voorkomt zo een gespannen houding van de nek, schouders en ellebogen. Door 1 vingertop te bewegen beweegt u de cursor van de muis, U hoeft dus maar zeer weinig kracht te zetten bij het gebruiken van deze muis. Een Rollermouse is dan ook uitermate geschikt voor mensen met gevorderde RSI-klachten en mensen met een bepaalde ziektebeeld zoals MS, Artrose, Reuma. Maar ook zeer geschikt voor mensen met beginnende klachten of ter preventie van klachten.

 

Rollermouse free2

RollerMouse Free2 is platter dan zijn voorganger, de Rollermouse Pro2, waardoor het nog gemakkelijker is om in een comfortabele ergonomische houding te zitten. De centrale positie zorgt ervoor dat uw armen en handen aangenaam recht voor u liggen. Dit is de meest ontspannen positie omdat dit het aantal onnodige bewegingen reduceert.

 

Ergoslider

Easy Ergonomics biedt twee ErgoSliders aan. De Ergoslider Plus  en de Ergoslider Premium . Net als bij de Rollermouse ligt deze muis in lijn met het beeldscherm en het toetsenbord, waardoor er vrijwel geen schouderbelasting plaatsvindt. Daarbij kan eenvoudig links- en rechtshandig muizen worden afgewisseld. Door het gebruiken van de vingertoppen worden de spieren in de hand minder belast.