ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten en zit-sta tafels, vraag hiervoor een offerte aan)

 

PenClic Mouse

De Penclic Mouse stelt gebruikers in staat om precies en nauwkeurig te muizen, wat leidt tot betere resultaten in minder tijd. Deze ergonomische muis is zo responsief en intuïtief, dat het bijna voelt alsof de muis zelf voorspelt waar u van plan bent de cursor heen te verplaatsen. De Penclic Mouse lijkt qua design op een gewone pen. De vlotte pen-grip zorgt voor een cursor ervaring als geen ander. Easy Ergonomics levert een penmuis in zowel een versie met draad, als draadloos. Nog niet overtuigd? Vraag dan een proefplaatsing aan!

 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Over PenClic Muis

De Penclic Mouse plaatst de vingers in een ontspannen, neutrale werkhouding. Spierspanning in uw nek, schouders en armen zullen hierdoor verminderen. De Penclic muis laat de onderarm rusten op het werkoppervlak, wat resulteert in minder pijn. De Penclic muis heeft een comfortabele grip, waardoor hij prettig in de hand ligt. Net als bij een traditionele muis gebruikt u deze muis door over het bureau te schuiven. De PenClic muis koppelt gebruiksgemak aan precisie, waardoor u even nauwkeurig kunt werken als met een pen en uw productiviteit aanzienlijk toeneemt.

 

Penclic muis 2 draadloos

De PenClic Muis 2 Draadloos  biedt u de eenvoud en het vermogen om gebruik te maken en te profiteren van de natuurlijke controle die we hebben in onze vingertoppen en handen. De neutrale pengreep van deze ergonomische muis zorgt voor een ontspannen werkhouding en neutraliseert statische spanningen in je armen , schouders en nek.