ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Ergonomische Muis Linkshandig

Bent u op zoek naar een linkshandige muis? In deze categorie vindt u ergonomische muizen die speciaal zijn ontwikkeld voor linkshandigen, zoals de Evoluent V4 Linkshandig  en Easy Feel Mouse Links . Ook vindt u hier muizen die zowel door linkshandigen als rechtshandigen gebruikt kunnen worden, zoals de Rollermouse Pro2 Zwart  en Oyster Mouse .

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Op zoek naar een ergonomische muis linkshandig

Een ergonomische muis kan lichamelijke klachten, die kunnen worden veroorzaakt door een traditionele computermuis, eenvoudig voorkomen of verminderen. Niet iedere ergonomische muis is geschikt voor linkshandig gebruik. Daarom heeft Easy Ergonomics ergonomische muizen in het assortiment die speciaal zijn ontwikkeld voor de linkshandige computergebruiker. Daarnaast bieden wij ergonomische muizen die zowel links als rechtshandig gebruikt kunnen worden.

 

Linkshandige muis kopen

Bent u niet zeker of deze muizen uw klachten gaan verhelpen of wilt u ervaren hoe een muis voor linkshandigen aanvoelt? Vraag dan een proefplaatsing aan! Meer informatie over het aanvragen van een proefplaatsing vindt u op de productpagina's. Voor een optimale ergonomische werkomgeving: bekijk ook onze minitoetsenborden, laptopstandaard en een documenthouder .