ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

HE Mouse

De HE Mouse is een ergonomische muis die geschikt is voor dagelijks muisgebruik. Deze Verticale muis bij Easy Ergonomics | Ergonomische Muis  kan worden ingezet ter preventie of vermindering van hand, pols en onderarmklachten. Door de verticale grip plaatst u uw hand en pols is een neutrale, ontspannen  houding. Deze ergonomische muis is leverbaar in diverse uitvoeringen, namelijk: 

  • Rechtshandig met draad
  • Rechtshandig draadloos
  • Linkshandig met draad
  • Linkshandig draadloos
  • Large rechts met draad
  • Large rechts draadloos

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Voorkom RSI klachten met de HE Mouse


De HE Mouse combineert een ontspannen, neutrale houding van de hand en pols met een perfecte en comfortabele grip. U maakt muisbewegingen vanuit de onderarm in plaats van uit de pols en zo voorkomt u overbelasting aan uw pols. De muis ligt prettig in de hand en ondersteunt uw pols en hand. Door de verticale stand van de muis is tijdens muisgebruik minder spierspanning aanwezig in de onderarm. Lichamelijke klachten als RSI kunnen hierdoor worden voorkomen.

Over de HE Mouse

De HE Mouse heeft 4 knoppen en een scrollwheel. U bedient de linker- en rechtermuisknop met de wijs- en middelvinger. De scrollwheel wordt gebruikt voor het scrollen en kan zowel door de wijsvinger als de middelvinger worden bediend. Met uw duim bedient u de forward en backward knoppen, welke aan de zijkant van de duimgoot zitten. De versie met draad  van de HE Mouse heeft een nauwkeurigheid van 800 - 1200 - 2100 - 3400 DPI, de draadloze versie  heeft een nauwkeurigheid van 800 - 1200 - 1600 DPI. De large versie (Large met draad  en Large draadloos ) beschikt over een aparte DPI switch aan de bovenzijde en heeft een nauwkeurigheid van 500 - 1000 - 1800 - 2500 DPI.  U kunt deze ergonomische muis op ieder werkblad gebruiken.