ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Handshoemouse

De HandshoeMouse is ontstaan uit een idee van de Erasmus Universiteit en de medische faculteit van Universiteit Maastricht. Dankzij jarenlang onderzoek is deze geavanceerde ergonomische muis ontwikkeld. Door de speciale vorm van de HandShoe Mouse kunt u muizen zonder enige inspanning. Bij de standaard muis waarbij de handpalm naar beneden wijst heeft de onderarm en hand een permanente spanning. Deze constante spanning kan uiteindelijk resulteren in RSI klachten. Bij de Handshoe Mouse ligt de hand ontspannen op de muis en u hoeft geen kracht uit te oefenen om de muis vast te houden. De HandShoeMouse zorgt voor een lage spierspanning door de ontspannen houding van vingers en pols.

Deze ergonomische muis past als een handschoen en is in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Welke versie van de Hippus Handshoemouse is voor u geschikt?

Er zijn drie verschillende maten van de Handshoemouse verkrijgbaar. U kiest de juiste muis door de binnenzijde van uw hand op te meten, vanaf de plooitjes van de pols tot het topje van de ringvinger. Met deze lengte kunt u vaststellen welke maat geschikt is voor u.

 

 

Proefplaatsing


Wij streven naar 100% klanttevredenheid en bieden daarom onze klanten een vrijblijvende proefplaatsing van 21 dagen aan. U krijgt de kans om een aantal producten te testen in uw eigen werkomgeving, om te ervaren of de producten geschikt zijn voor u. Indien bij gebruik van de producten blijkt dat er producten zijn die u niet bevallen, kunt u deze aan ons retourneren. Wilt u graag advies bij uw keuze, neemt u dan contact op met onze adviseurs.