ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Grip Muis

De Grip Muis is een verticale muis  die zeer gemakkelijk in gebruik is en u kan helpen bij het verminderen van RSI klachten. Door de verticale houding worden spieren in uw onderarm minder belast tijdens uw dagelijkse computerwerk. De gunstige prijs maakt deze verticale muis tot een ware bestseller. Zijn ergonomische design maakt hem zeer gemakkelijk in gebruik.

Twijfelt u? Vraag dan een vrijblijvende proefplaatsing aan en test deze muis uit in uw eigen werkomgeving.

Voordelen ergonomische Grip Muis

De Grip verticale muis is zeer gemakkelijk in gebruik. Door de verticale stand van deze ergonomische muis gebruikt u deze muis met verminderde spierspanning in uw onderarm waardoor u niet alleen comfortabeler werkt, maar ook RSI klachten kunt voorkomen of verminderen.


Varianten Grip Muis

Naast een basis variant van de Grip Muis bieden wij ook een luxere uitvoering van de Grip Muis: de Grip Muis Delux .

De Grip Muis DELUX heeft een uniek ergonomisch design. De stand van de muis bevordert een natuurlijke, ergonomische lichaamshouding. Deze ergonomische muis is geschikt voor kleine handen en grote handen. De Delux muis is inzetbaar als preventieve muis, maar ook curatief. De afneembare polsondersteuning ondersteunt de pink en handpalm en geeft u een optimaal ergonomisch comfort tijdens het muizen.