ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Evoluent Muis

De Evoluent Muis heeft een prachtig design, is eenvoudig in gebruik en biedt superieure comfort. Door de verticale positie van de Evoluent muis ontspannen de spieren in de onderarm en hierdoor kunnen eventuele RSI-klachten worden verlicht of voorkomen. Gebruikers van de Evoluent Muis geven aan dat zij met deze ergonomische muis aanzienlijk prettiger werken dan met een traditionele muis.

De Evoluent Muis is één van onze best verkopende ergonomische muizen en is in diverse varianten verkrijgbaar. Er is voor iedereen wel een geschikte Evoluent Muis! 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Varianten van de Evoluent Muis

De Evoluent muis bestaat reeds sinds vele jaren en is steeds verder doorontwikkeld. Er zijn momenteel 11 verschillende uitvoeringen, zodat er voor elke gebruiker een geschikte Evoluent Muis leverbaar is.

- Evoluent Standard Rechts
- Evoluent 3 Verticale Muis Rechtshandig
- Evoluent V4 Rechtshandig
- Evoluent V4 Linkshandig
- Evoluent V4 Rechtshandig Small
- Evoluent V4 Rechts Draadloos Small
- Evoluent V4 Rechts Draadloos
- Evoluent V4 Bluetooth Wit
- Evoluent C Rechtshandig 
- Evoluent C Rechts Draadloos
- Evoluent C Rechts Draadloos Gold 

Evoluent V4

De gepatenteerde vorm ondersteunt uw hand in een verticale, neutrale houding, de zgn. handshake houding, die voorkomt dat u uw onderarm draait tijdens het muizen. Dit voelt erg comfortabel. En hoe comfortabeler u achter uw computer zit, des te productiever u bent.  Reeds vele klanten zijn overtuigd van de werking van deze ergonomische muis.

 

Evoluent 3

De Evoluent 3 Verticale Muis Rechtshandig  is de oudere versie van de Evoluent Muis. In vergelijking tot de Evoluent V4 is de rand (de lip) die de pink en handpalm ondersteunt, minder breed. Deze Evoluent verticale muis is geschikt voor standaard en middelgrote handen met een lengte van 178mm of groter gemeten van de top van de middelvinger tot de rand van de pols.

 

Evoluent standard rechts

Met de Evoluent Standard Rechts  kunt u comfortabel en zeer ergonomisch verantwoord werken. De Evoluent Standard is een basic uitvoering op de reeds bekende Evoluent varianten. Deze Evoluent Muis Standard is uitgerust met 2 knoppen en een scrollwiel én dankzij de sobere uitvoering qua prijs erg interessant. Wanneer de standaardfuncties van een muis niet voldoende zijn, bekijk dan eens de Evoluent V4.