ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Easy Feel Mouse

De Easy Feel Mouse is een ergonomisch gevormde muis en laat uw hand, pols en arm een meer ontspannen, neutrale houding aannemen. Door deze meer neutrale houding zal de spierspanning in de arm, hand en pols verlagen en kunnen lichamelijke klachten zoals RSI verminderen. Deze ergonomische muis beschikt over 2 knoppen en een scrollwheel. De duim en wijsvinger begeleiden de muis. De vingers bedienen de schuin naar beneden gepositioneerde knoppen en het scrollwheel.

De Easy Feel Mouse is geschikt voor de kleine tot gemiddelde hand. 

Wat zijn de voordelen van de Easy Feel Mouse

De Easy Feel Mouse is een ergonomisch gevormde verticale muis en vermindert de spierspanning in de arm, hand en pols. U zult merken dat deze muis comfort biedt tijdens uw computerwerk. De Easy Feel Mouse is zowel inzetbaar als preventieve muis bij beginnende spierspanningsklachten als bij bestaande lichamelijke klachten veroorzaakt door langdurig werken achter een computer.

 

Voor een optimaal ergonomisch resultaat adviseren wij om de Easy Feel Mouse te combineren met een Mini Toetsenbord .


Varianten Easy Feel Mouse

De Easy Feel Mouse is geschikt voor kleine tot medium handen met handbreedtes tot 9 cm en een handlengte van 17 t/m 20 cm. Kijk bij het product hoe u uw maat kunt opnemen voor de juiste maat. Heeft u bredere handen, dan is de Evoluent Muis  beter geschikt.

 

De Easy Feel Mouse is verkrijgbaar in drie versies: een linkshandige, rechtshandige en draadloos rechtshandige versie.