ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

Anir Muis

De Anir muis is een ergonomische muis die ook wel bekend staat als de Joystick Muis. Deze muis  is gevormd als een verticaal handvat, waardoor spieren in uw onderarm, pols en hand ontlast worden. In tegenstelling tot een joystick, beweegt u de Anir Muis vanuit de schouder / elleboog over uw tafel. U klikt met de duim, waardoor de wijs- en middelvinger ontlast worden.

De Anir Muis is leverbaar in verschillende uitvoeringen, voor kleine en grote handen, zowel met draad als draadloos. Alleen leverbaar in een rechtshandige uitvoering.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
  1. Anir Muis Small / Medium Draadloos
    Excl. BTW € 109,00 Incl. BTW € 131,89

    De Anir MMM Muis Draadloos beschikt over een verticale handgreep en klikmogelijkheden. Hierdoor worden de natuurlijke werkhouding van de pols, hand en onderarm bevorderd. Klikken met uw wijsvinger is verleden tijd! Meer Informatie
  2. Anir Muis Large Draadloos
    Excl. BTW € 109,00 Incl. BTW € 131,89

    De Anir MMM Muis Large Draadloos beschikt over een verticale handgreep en klikmogelijkheden. Hierdoor worden de natuurlijke werkhouding van de pols, hand en onderarm bevorderd. Klikken met uw wijsvinger is verleden tijd! Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Ergonomisch werken met de Anir Muis


Uit onderzoek is gebleken dat het gebruik van een verticale muis  of “joystick muis” zorgt voor een sneller herstel van klachten aan de arm, pols en hand. De Anir Muis zorgt voor goede polshouding en lage spierspanning in de vinger en onderarm. Door de ‘hand schud’ houding hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien. Hierdoor is de spierspanning in de onderarm lager dan bij een traditionele muis.

 

Variant Anir Muis

Er is een Anir Muis voor de kleine tot middelgrote hand (Anir Muis Small / Medium Zwart ) en een versie voor de grote hand (Anir Muis Large Zwart ). Daarnaast kunt u kiezen uit een versie met draad en een versie zonder draad. Bij het kiezen van een ergonomische muis is het erg belangrijk dat de muis past bij uw handgrootte. Op de productpagina leest u hoe u uw hand kunt opmeten.