ACTIE: gebruik de code "thuiswerken" voor 2,5% korting!! (uitgezonderd bundel/actie producten, zit-sta tafels en bureaustoelen, vraag hiervoor een offerte aan)

 

NPR 1813 Bureaustoel

NPR 1813 gecertificeerde bureaustoelen voldoen aan strenge Nederlandse normeringen en zijn daarmee uitstekend geschikt voor de werkvloer. Wilt u dus het beste van het beste, dan zijn deze ergonomische bureaustoelen de juiste keuze. Alle bureaustoelen in deze categorie voldoen aan deze hoogste Nederlandse ARBO norm. U bent dus verzekerd van een kwalitatief goede bureaustoel die jaren meegaat. 

Over NPR 1813

Omdat de Europese ARBO norm niet altijd toereikend is qua instellingsmogelijkheden, is er een speciale Nederlandse ARBO norm ontwikkeld, de NPR 1813 norm. Dit is de hoogste ARBO norm. In de normering NPR 1813 wordt een toelichting gegeven op de Europese normen voor bureaustoelen, de NEN-EN 1335. Het is dus een aanvulling op de Europese NEN-EN 1335 normering. Een stoel gefabriceerd volgens de NEN-EN 1335 norm is voor slechts 50% van de Nederlandse beroepsbevolking geschikt. In de NPR 1813 norm wordt daarom de term ‘Nederlandse werkstoel’ gelanceerd. De Nederlandse werkstoel heeft een maatvoering die het mogelijk maakt dat 95% van de Nederlandse beroepsbevolking optimaal gebruik kan maken van de bureaustoel.

 

Vrijblijvend 14 dagen proefstoel

Wilt u zeker weten of de bureaustoel aan uw verwachtingen voldoet? Geen probleem, want u kunt al onze ergonomische bureaustoelen 14 dagen gratis op proef uitproberen in uw eigen werkomgeving. U loopt dus geen enkel risico! Op al onze bureaustoelen zit 5 og 10 jaar full-service garantie op de onderdelen (niet stof en stiksels).