CPU Houder Space A Zwart - computer beugel

CPU Houder Space A Zwart

CPU Houder Space C Zilver (thin client)

CPU Houder Space C Zilver (thin client)

CPU Houder Space A Wit

CPU Houder Space A Wit

De CPU Houder Space A heeft een strak design en is in breedte instelbaar (9 tot 23 cm) en in hoogte instelbaar (30 tot 60 cm). Deze verticale CPU-houder monteert u eenvoudig onder uw bureaublad. Leverbaar in zilver (zwart en wit op aanvraag)
€ 67,76 € 56,00
Levertijd: Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Artikelnummer
CPU004.03
  • Proefplaatsing aanvragen?

    Bent u niet zeker of dit product uw klachten gaat verhelpen of wilt u ervaren hoe dit product werkt? Vraag dan nu een proefplaatsing aan! Bestel eenvoudig via onze website middels de button PROEFPLAATSING. Lees meer info op deze pagina: Kosteloze Proefplaatsing

Met een CPU houder/PC houder creëert u meer ruimte op het werkblad, doordat de CPU kast onder uw bureaublad wordt gehangen. Tevens is de CPU op deze manier beter beschermd tegen stof, vuil en diefstal en kan de werkplek beter schoongemaakt worden.

De CPU Houder Space heeft een strak design en is optioneel verkrijgbaar met een bladbevestigingsplaat om de CPU draaibaar en uitschuifbaar te maken. (Neem contact op voor dit accessoire).

De CPU Houder Space is verkrijgbaar in verschillende versies. De CPU Houder Space A is in de breedte instelbaar van 7 tot 23 cm. Hoogte instelbaar van 25 cm tot 55 cm. Ook leverbaar in zwart of zilver.

Easy Ergonomics heeft speciaal voor Thin Client PC's de CPU Houder Space C (thin client).


Meer informatie
Breedte instelbaar 7 - 23 cm
Formaat PC Standaard PC
Gewicht 3,7 cm
Hoogte instelbaar 25 - 55 cm
Kleur Wit
Materiaal Staal
Max. draagvermogen 30 kg
Montage Horizontaal
Vergrendeling met slot Nee